De loonadministratie nóg overzichtelijker door salarisstroken/jaaropgaven via de app. Ook opstellen van arbeidsovereenkomsten en het indienen van de maandelijkse aangifte loonheffing nemen wij van je over.

Loonadministratie

De jaarrekening vormt de sluiting van de onderneming. Wij stellen hem voor je op en sturen het publicaiterapport naar de Kamer van Koophandel.

Jaarrekening

- Inkomstenbelasting
- Vennootschapsbelasting
- Omzetbelasting
- Loonbelasting
- Dividendbelasting

Belastingen en aangiften

Vakkundig en adequaat uw financiële boekhouding laten inrichten, verwerken, controleren en rapporteren. Liever zelf boeken? Dat kan óók!

Bedrijfsadministratie

Administratiekantoor

Ook voor het financiële en administratieve beheer van je vastgoedportfolio kan je bij ons terecht. Denk hierbij aan huurbetalingen als ook de inkomende facturatie ten behoeve van je portfolio.
Wij zorgen voor de jaarlijkse huur-indexaties en huurverhogingen alsmede de actualisatie van de gegevens van je huurder.

Financieel & administratief beheer

Ben je op zoek naar een tijdelijke overbrugging van je personeel in verband met afwezig door bijvoorbeeld zwangerschapsverlof? Op diverse (financieel) administratieve vlakken kunnen wij je van dienst zijn.

Tijdelijk hulp gezocht?

Als verhuurder ben je verplicht om elk jaar vóór 1 juli een servicekostenafrekening te geven. Door jarenlange ervaring kunnen wij je helpen in het opstellen, beoordelen en afrekenen van de servicekosten.

Afrekenen van de servicekosten

Projectondersteuning